Vad lockar dig mest här hos Mr Green? Vi gissar att möjligheten till vinstpengar är en stark motivation hos många av våra spelare. Visste du att ett regelbundet spelande hos oss ger dig chansen att vinna mer än du vågat hoppas på? Allt som oftast har vi nämligen helt fantastiska Mr Green erbjudanden för våra spelare. Vad sägs till exempel om ett guldkort vid blackjackbordet eller en tripp till Hawaii?

Bli en guldspelare

Bland Mr Green erbjudanden är Mr Green Gold Card Bonus ett lyxigt inslag. När du spelar vid Mr Greens Blackjack live har du möjlighet att dra detta åtråvärda guldkort. I sin ficka har den givmilda Mr Green totalt 17 stycken kort och om du har turen att tilldelas ett av dessa så vinner du kontanta priser.

Guldkortsbonusen är möjlig att vinna mellan kl. 21.00 och klockan 00.00 varje dag, så det gäller att du sitter bänkad framför skärmen vid den tiden för att ha en chans. Korten har olika valörer och summorna som du kan vinna är 50 kr, 100 kr, 200 kr eller 500 kr. Det bästa av allt är att det hela är så enkelt! Om du drar ett guldkort så blir summan på kortet din helt utan krusiduller.

Mr Green erbjudanden ger dig även möjlighet att få se Mr Green vid Blackjackbordet. Det är nämligen så att om du väljer att spela Mr Greens Blackjack mellan kl. 18.00 och 22.00 så kanske du stöter på honom. Om Mr Green skulle välja att slå sig ned vid just ditt bord mellan dessa klockslag så vinner alla spelare vid bordet 200 kr. Han är generös, den där Mr Green!

Tippa under Wimbledon

Wimbledonmästerskapen är världens äldsta tennisturnering och dess omåttliga popularitet uppmärksammas självfallet bland Mr Greens erbjudanden. Vi ger dig upp till 1300 kr gratis som du kan spela för och du har chansen att vinna dagligen under tiden som Wimbledon pågår.

För att ta del av erbjudandet måste du lägga fem spel på matcher under en och samma dag där den minsta summan per spel är 100 kr. Se till så att oddset är minst 1.40 på spelet som du tippar på, lägre odds räknas nämligen inte in i vår kampanj. Pengarna får du in på ditt konto redan nästföljande dag och du behöver inte ens hålla dig till tennis! Erbjudandet gäller nämligen på alla de matcher som finns hos Mr Green.

Säg Aloha! i Honolulu

Med Mr Green erbjudanden har du chansen att vinna en resa till Hawaii. Föreställ dig solens gassande och surfning i vågornas brus eller att få en cocktail serverad av en servitris med blomgirlanger runt halsen. Med hjälp av spelautomaten Aloha! Cluster Pays hos Mr Green finns nu chansen att få besöka detta paradis på jorden. Vinsten inkluderar flyg, fyrstjärnigt hotell, surflektioner, snorklingsutflykt och mycket mer för två personer. I prispotten finns även 100000 kr i kontanter.

Vinsterna lottas ut till de spelare som har tjänat lotter genom att spela Aloha! Cluster Pays. Paddla nu iväg till spelautomaten för ju mer du spelar desto fler lotter kan du tjäna och ju större chans har du därmed att vinna!